Octenol Finland Hintavertailu    Kuvia

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Octenol Finland (Y-tunnus: 1951551-4)
Torivoudintie 11 A
00640 HELSINKI

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Christian Brade
Puhelin +358 503678684
Sähköposti sales@octenol.fi

REKISTERIN NIMI
Octenol.fin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Octenol.fin asiakkaaksi tai ostanut Octenol.fistä tavaraa tai palveluita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Octenol.fin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden toimituksien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Octenol.fin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Octenol.fin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilön etu- ja sukunimi
Käyttäjätunnus
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Octenol.fin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Octenol.fin palvelimien käyttöoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Octenol.fin salasanasuojatulla palvelimella. Etusivulle
Sopii kaikkiin yleisimpiin hyttysansoihin, kuten Mosquito Magnetiin.